Kategóriák
Bevásárlókosár
  0 termék
Értesítések
Értesítések Értesítés a frissítésekről Vélia ásványos, horgolt szett
Gyorskeresés
Ide kell beírni a keresett cikk nevét.
Összetett keresés
Kereső felhő
Főoldal » Katalógus » Kész ékszerek » Szettek Vélia ásványos, horgolt szett

A nyaklánc és a karkötő horgolva van. A medál közepe egy achát ami barna-krém csíkos ásvány. Ezt foglaltam körbe bronz, matt barna és lüszteres narancs kásákkal és rózsaszín márványos fehér csiszoltakkal. A nyakláncra úgy akasztottam, hogy a nyaklánhoz delfinkapcsokkal kapaszkodik, így ha akarod, akkor a nyakláncot önmagában is hordhatod. A karkötp horgolt részét memória karkötőre tettem és díszítettem a két végét képjáspis golyókkal, fém köztesekkel és csiszoltakkal. 


A nyaklánc mérete: a medál kb 4,5 cm átmérőjű. A nyaklánc teljes hossza (a medál felső részét is hozzámérve) kb 61 cm.
A memória karkötő előnye, hogy szinte bármilyen csuklóméretre jó. Extrémen vékony csuklókon (15 cm alatti csuklóméret) le szokott csúszni.  


Minden ékszerem saját tervezésű, egyedi, kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotóom őket a részletek miatt. 
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.


Szívesen elkészítem más színben is!

Vásárold meg azt a terméket és szerezz 80 pontot aminek értéke 80Ft.8.000Ft
Ajánld ezt a terméket ismerőseidnek:
Facebook
Twitter
Iwiw
Startlap
Google Bookmark
Ide kattintva olvashatja mások véleményét a termékről Mennyiség: db


Simple - Online bankkártyás fizetés