Kategóriák
Bevásárlókosár
  0 termék
Legkedveltebb termékek
Gyorskeresés
Ide kell beírni a keresett cikk nevét.
Összetett keresés
Kereső felhő
Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási és fizetési feltételek

A szállí­tás költsége függ a fizetés és a szállí­tás módjától és ingyenes bizonyos rendelési érték felett. A rendszer a költséget automatikusan számí­tja és a rendelési folyamat végén kijelzi. Ha a rendelési összeg eléri a 15000 Ft-ot (postaköltség nélküli végösszeg) akkor a szállítást átvállaljuk, azaz ingyenes, abban az esetben, ha a fizetési mód előreutalás vagy bankkártyás fizetés. Ha a rendelési összeg eléri a 30000 Ft-ot (postaköltség nélküli végösszeg) akkor a szállítást átvállaljuk, azaz ingyenes, abban az esetben is, ha utánvéttel szeretné a csomagját fizeti. Az ingyenes postázás csak Magyarországi címre lehetséges!

Számlát minden egyes megrendelés teljesítése után emailben küldünk. Ha tételes számlát (minden tételt egyenként feltüntetve) vagy papír alapú számlát szeretne kapni, kérem azt megjegyzésként a megrendelésbe beírni, ellenkező esetben egy összesített elektronikus számlát töltünk ki.

A csomag feladását előreutalás esetében, az utalás beérkezése utáni első munkanapon, a többi csomag esetében a rendelést követő munkanapon tudom garantálni

Futárcéges szállítás

A futárral való szállí­tás előnyt jelent, ha sürgős a szállí­tás, mivel a kézbesí­tés nagyobb biztonságú és sikertelen kézbesí­tés esetén telefonon egyeztetnek az újabb szállí­tási időpontról. Minden feladásról emailt küldenek a címzettnek, ahol ellenőrizni lehet a csomag érkezésének idejét, intézkedhet a csomagkiszállításról, átkérheti a csomagját másik címre, stb. Kérjük, hogy olyan szállí­tási cí­met adjon meg, ahol hétköznap 8-17 óra között át tudják venni a csomagot, a futár csak ebben az időpontban kézbesít! A TisziGyöngynek nincs ráhatása, hogy a futár melyik időszakba viszi ki a csomagot. Ez függ a területtől amit a futár bejár, függ a csomagok mennyiségétől is. Minden esetben kérjük kövessék figyelemmel a futárszolgálat által kiküldött levelet, amiben megírják azt az idősávot amikor a futár vállalja a kiszállítást. Ilyenkor még lehet módosítani és a csomagot átkérni egy másik helyszínre.

Szállítási idő: a csomag feladást követő 1-2 munkanap.

Előreutalásos csomag esetében is a szolgáltatás ára 650 Ft.

Utánvétes fizetés esetében: 950 Ft

PickUp pontra szállítás

Használja ki a személyes átvétel előnyeit! Kérje csomagját az Önhöz legközelebbi DPD PickUp pontba. A feladás után már 1 munkanapon belül hozzájuthat a termékhez. Így az Önnek megfelelő helyen és időben veheti át a megrendelt árut a DPD közel 170 csomagpontján. A DPD a feladást követően 1-2 munkanapon belül kiszállítja az árut a kiválasztott DPD PickUp pontba, majd értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomag átvevőhelyek nyitva tartási idejét. Kérem minden esetben érdeklődje meg, hogy van-e módja abban a PickUp pontban kártyával fizetni, vagy csak kézpénzt fogadnak el!

Szolgáltatás díja: 800 Ft

Személyes átvétel

Lehetősége van személyesen is átvenni a rendelését kedd délelőtt (8-12 között) és szerda délután (13-18 között) a raktárunkban. A személyes átvételhez várja meg a visszaigazolást, hogy a csomag összeállt és a raktárban átvehető! Helyszínen történő vásárlásra/cserére nincs lehetőség.

Ez esetben összeghatártól függetlenül 0 Ft a szállítás díja ! 

Cím: 2310 Szigetszentmiklós, Dobó István u. 8.


4 féle fizetés mód közül választhat:

Előre utalás

Amennyiben ezt a fizetési módot választja, kérjük a megrendelt termékek értékét utalja át a visszaigazoló e-mailben is szereplő Raiffeisen bankszámlaszámunkra a megrendelés számának feltüntetésével. Az utalás megtételére 3 munkanapja van. Ha 1 hét után sem érkezik meg számlánkra a vásárlás összege, kénytelenek vagyunk a megrendelést semmisnek tekinteni és az árút újra kitenni. Az összeg megérkezése után max. 48 órán belül küldjük a megrendelését. 

Bankszámlaszámunk: 12023132-01555093-00100005 Raiffeisen Bank Zrt. - Human Optimum Bt.

Bankkártyás fizetés (Simple):

A Simple szolgáltatás segítségével azonnal és biztonságosan kifizetheti a megrendelését. A szolgáltatásról többet a webbolt legaláján levő bankkártya és Simple emblémákra kattintva tudhat meg.

Fizetés utánvéttel 

A csomag átvételekor készpénzben (esetenként bankkártyával, ha PickUp pontra kéri a csomagot) kell fizetni.

Készpénzes fizetés

Ez csak akkor lehetséges, ha személyes átvételt jelölt meg a szállítási módnál.

 

Külföldi vevőink számára, itt egy táblázat a szállítási költségekről:

A rendszer automatikusan a megrendelő lakcíme szerint fogja számolni a postaköltséget:
  1. zóna: Szlovákia, Ausztria 3500 Ft
  2. zóna: Belgium, Csehország, Hollandia, Németország, Luxemburg, Olaszország, Románia, Svájc 4800 Ft
  3. zóna: Bulgária, Dánia, Franciaország, Lengyelország, Nagy-Britannia, Szlovénia 5500 Ft
  4. zóna: Észtország, Horvátország, Litvánia, Lettország, Spanyolország, Svédország, 7100 Ft
  5. zóna: Finnország, Görögország, Norvégia, Portugália 8900 Ft
  6. zóna: Bosznia-Hercegovina, Írország, Szerbia 13400 Ft
 
Külföldre csak előreutalással szállítunk. Bankadataink külföldi vevőink számára:
IBAN: HU50-12023132-01555093-00100005
A Raiffeisen Bank SWIFT kódja: UBRTHUHB
 
Folytatás
Simple - Online bankkártyás fizetés