Kategóriák
Bevásárlókosár
  0 termék
Legkedveltebb termékek
Gyorskeresés
Ide kell beírni a keresett cikk nevét.
Összetett keresés
Kereső felhő
Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási és fizetési feltételek

A szállí­tás költsége függ a fizetés és a szállí­tás módjától és ingyenes bizonyos rendelési érték felett. A rendszer a költséget automatikusan számí­tja és a rendelési folyamat végén kijelzi. Ha a rendelési összeg eléri a 15000 Ft-ot (postaköltség nélküli végösszeg) akkor a szállítást átvállaljuk, azaz ingyenes, abban az esetben, ha a fizetési mód előreutalás vagy bankkártyás fizetés. Ha a rendelési összeg eléri a 30000 Ft-ot (postaköltség nélküli végösszeg) akkor a szállítást átvállaljuk, azaz ingyenes, abban az esetben is, ha utánvéttel szeretné a csomagját fizeti. A szállítást csakis futárcéges szállítással kérheti! Az ingyenes postázás csak Magyarországi címre lehetséges!

Számlát minden egyes megrendelés teljesítése után emailben küldünk. Ha tételes számlát (minden tételt egyenként feltüntetve) vagy papír alapú számlát szeretne kapni, kérem azt megjegyzésként a megrendelésbe beírni, ellenkező esetben egy összesített elektronikus számlát töltünk ki.

A csomag feladását előreutalás esetében, az utalás beérkezése utáni első munkanapon, a többi csomag esetében a rendelést követő munkanapon tudom garantálni

Futárcéges szállítás

A futárral való szállí­tás előnyt jelent, ha sürgős a szállí­tás, mivel a kézbesí­tés nagyobb biztonságú és sikertelen kézbesí­tés esetén telefonon egyeztetnek az újabb szállí­tási időpontról. Minden feladásról emailt küldenek a címzettnek, ahol ellenőrizni lehet a csomag érkezésének idejét, intézkedhet a csomagkiszállításról, átkérheti a csomagját másik címre, stb. Kérjük, hogy olyan szállí­tási cí­met adjon meg, ahol hétköznap 8-17 óra között át tudják venni a csomagot, a futár csak ebben az időpontban kézbesít! A TisziGyöngynek nincs ráhatása, hogy a futár melyik időszakba viszi ki a csomagot. Ez függ a területtől amit a futár bejár, függ a csomagok mennyiségétől is. Minden esetben kérjük kövessék figyelemmel a futárszolgálat által kiküldött levelet, amiben megírják azt az idősávot amikor a futár vállalja a kiszállítást. Ilyenkor még lehet módosítani és a csomagot átkérni egy másik helyszínre.

Szállítási idő: a csomag feladást követő 1-2 munkanap.

Előreutalásos csomag esetében is a szolgáltatás ára 990 Ft.

Utánvétes fizetés esetében: 1150 Ft

 

Személyes átvétel

Lehetősége van személyesen is átvenni a rendelését kedd délelőtt (8-12 között) és szerda délután (13-18 között) a raktárunkban. A személyes átvételhez várja meg a visszaigazolást, hogy a csomag összeállt és a raktárban átvehető! Helyszínen történő vásárlásra/cserére nincs lehetőség.

Ez esetben összeghatártól függetlenül 0 Ft a szállítás díja ! 

Cím: 2310 Szigetszentmiklós, Komáromi u. 31/B


4 féle fizetés mód közül választhat:

Előre utalás

Amennyiben ezt a fizetési módot választja, kérjük a megrendelt termékek értékét utalja át a visszaigazoló e-mailben is szereplő Raiffeisen bankszámlaszámunkra a megrendelés számának feltüntetésével. Az utalás megtételére 3 munkanapja van. Ha 1 hét után sem érkezik meg számlánkra a vásárlás összege, kénytelenek vagyunk a megrendelést semmisnek tekinteni és az árút újra kitenni. Az összeg megérkezése után max. 48 órán belül küldjük a megrendelését. 

Bankszámlaszámunk: 12023132-01555093-00100005 Raiffeisen Bank Zrt. - Human Optimum Bt.

Bankkártyás fizetés (Simple):

A Simple szolgáltatás segítségével azonnal és biztonságosan kifizetheti a megrendelését. A szolgáltatásról többet a webbolt legaláján levő bankkártya és Simple emblémákra kattintva tudhat meg.

Fizetés utánvéttel 

A csomag átvételekor készpénzben kell fizetni.

Készpénzes fizetés

Ez csak akkor lehetséges, ha személyes átvételt jelölt meg a szállítási módnál.

Külföldi vevőink számára, itt egy táblázat a szállítási költségekről:

A rendszer automatikusan a megrendelő lakcíme szerint fogja számolni a postaköltséget:
  1. zóna: Románia, Szlovákia, Csehország, Ausztria, Szlovénia 4700 Ft
  2. zóna: Belgium, Bulgária, Hollandia, Lengyelország, Németország, Luxemburg, 5000 Ft
  3. zóna: Dánia, Franciaország, Nagy-Britannia, Írország, Olaszország 8200 Ft
  4. zóna: Észtország, Finnország, Litvánia, Lettország, Spanyolország, Svédország, Portugália 12100 Ft
  5. zóna: Horvátország 28500 Ft
Külföldre csak előreutalással szállítunk. Bankadataink külföldi vevőink számára:
IBAN: HU50-12023132-01555093-00100005
A Raiffeisen Bank SWIFT kódja: UBRTHUHB
 
Folytatás
Simple - Online bankkártyás fizetés