Kategóriák
Bevásárlókosár
  0 termék
Értesítések
Értesítések Értesítés a frissítésekről Mahália, gyöngyhímzett medál
Gyorskeresés
Ide kell beírni a keresett cikk nevét.
Összetett keresés
Kereső felhő
Főoldal » Katalógus » Kész ékszerek » Nyakláncok, medálok Mahália, gyöngyhímzett medál

Barack és fehér színekkel hímeztem ki ezt a virágmedált. Csigavonalakból állnak a szirmok és japán delica gyöngyökből készültek. Pár szem cseh csiszolt is bekerült a hímzésbe, ők főleg a szirmok közepén láthatóak, de a virág közepe is ebből alakult ki. A nyaklánc része is fűzve van. Ugyanabból a delica gyöngyökből készült, mint amiből a medál is. Nem leírás után készült, nem másolt ékszer! Ilyen mintájú medált mégegyszer nem fogok készíteni, így garantáltan egyedi és különleges ékszer tulajdonosa leszel.


A nyaklánc hossza (a medál felső szélét is hozzá mérve) kb 49 cm-es és egyik oldalán delfinkapoccsal záródik. Kérésre tehetek rá lánchosszabbítót. A medál méretei: kb 6,5x6 cm


Minden ékszerem saját tervezésű, egyedi, kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotóom őket a részletek miatt. 
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.

Vásárold meg azt a terméket és szerezz 50 pontot aminek értéke 50Ft.5.000Ft
Ajánld ezt a terméket ismerőseidnek:
Facebook
Twitter
Iwiw
Startlap
Google Bookmark
Ide kattintva olvashatja mások véleményét a termékrőlMennyiség: db


Simple - Online bankkártyás fizetés