Kategóriák
Bevásárlókosár
  0 termék
Értesítések
Értesítések Értesítés a frissítésekről Horgolt ceruza medál
Gyorskeresés
Ide kell beírni a keresett cikk nevét.
Összetett keresés
Kereső felhő
Főoldal » Katalógus » Kész ékszerek » Nyakláncok, medálok Horgolt ceruza medál

Bronzos, szivárványos lila kásákból horgoltam egy csövet, amit egy egyszerűségében is szép antik vörös kupakba bújtattam. A kupak tetejét díszítettem egyedi üveg gyöngyökkel, így alakult ki ennek a nyakláncnak a medálrésze. Antikolt vörös láncra akasztottam, aminek hosszát te alakíthatod ki. Egyszerűsége miatt egy egyedi és elegáns ékszer kerekedett. Akár hétköznap, akár egy elegánsabb ruhához is bátran használható. 


A lánc mostani hossza kb 63 cm és delfinkapocs zárja. Kérésre rövidítem vagy hosszabbítom! A medál rész hossza, az üveggyöngyökkel együtt, kb. 7,5 cm.


Minden ékszerem egyedi, kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt. 
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.


Ha jobban tetszene más színekkel, írj és megbeszéljük.

Vásárold meg azt a terméket és szerezz 26 pontot aminek értéke 26Ft.2.600Ft
Ajánld ezt a terméket ismerőseidnek:
Facebook
Twitter
Iwiw
Startlap
Google Bookmark
Ide kattintva olvashatja mások véleményét a termékrőlMennyiség: db


Simple - Online bankkártyás fizetés