Kategóriák
Bevásárlókosár
  0 termék
Értesítések
Értesítések Értesítés a frissítésekről Cserne szett
Gyorskeresés
Ide kell beírni a keresett cikk nevét.
Összetett keresés
Kereső felhő
Főoldal » Katalógus » Kész ékszerek » Szettek Cserne szett

A szett gyűrűből és medálból áll. Minden része egyedi, saját minta és elképzelés alapján készült. Fő díszei a Swarovski szív kistályok pezsgő színben. Színei: pezsgő színű Swarovski szív kristály, matt arany és rózsaszín kása, rózsaszín SuperDuo, oliva színű kaboson. Szolidan visszafogott lett. Pont annyira csillog amennyire kell. 


A nyaklánc sötét arany színű selyem nyakláncalapra lett felakasztva (kérésre cserélhetem) aminek a hossza 48 cm+4 cm lánchosszabbító. A gyűrűfej szélessége kicsit nagyobb mint 2x2 cm, állítható gyűrűalapra lett felvarrva-ragasztva ami 5 és 6 cm átmérőjű ujjakra állítható.


Minden ékszerem saját tervezésű, egyedi, kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotóom őket a részletek miatt. 
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.


 

Vásárold meg azt a terméket és szerezz 80 pontot aminek értéke 80Ft.8.000Ft
Ajánld ezt a terméket ismerőseidnek:
Facebook
Twitter
Iwiw
Startlap
Google Bookmark
Ide kattintva olvashatja mások véleményét a termékről Mennyiség: db


Simple - Online bankkártyás fizetés